14 september 2009

Singapore

Eftersom vi inte fick komma in i Kina igen, med Marks visum, var vi tvugna att flyga någonstans från Hong Kong. Vi kollade runt efter billiga biljetter och fann en trip till Singapore. Här är det ganska dyrt så vi har bara tänkt att stanna en natt. Igår kväll åt vi middag i China town och sedan avnjöt vi en Singapore sling vid vattnet. Vi hade kunnat gå till Raffles hotell för att dricka orginalet, men där kostar den 125 kr. Vid vattnet fick vi utsikt och en kalas god drink för halva priset.
Singapore är annars väldigt grönt. Växter och blommor över allt. De har allt på fyra språk, vilket är imponerande. Det känns som en europeisk stad i sin stadsstruktur, fast på ett multikulti vis. Här finns China town, Little India och arabiska kvarter. Alla olika kulturer får liksom rum.
Idag ska vi spendera en kort stund i staden och sedan väntas nästa flyg. Vart vi far får ni vänta och se :) Jag ser i alla fall fram emot det.

1 kommentar:

  1. Åh så spännande! Här är allt som vanligt, Idol-säsongen har dragit igång, löven är gula, jag planerar revision av diverse fastighetsbolag och så jag ska starta satsningen mot beach 2010 :) Kram

    SvaraRadera