09 september 2009

Hong Kong har allt!

God mat, stränder, öar, shopping, stil, klass, pyttesmå bostäder och familjen Smith. Vi bodde första tiden i en lägenhet ca 45 min utanför centrum, men underbar utsikt. Det var ganska lyxigt att kunna köpa hem riktigt västerlänsk frukost och njuta av poolen på kvällarna. 
Nu har vi flyttat in till Kowloon, mitt i city, till ett hostel. Vi bor i ett rum som är ca 1,8 m brett och 2,5 m långt. Här inne har vi ett kylskåp, en säng och ett badrum. Badrummet består av ett pyttelitet handfat och en toalett. Dushen är ovanför toaletten. Ska man använda toaletten kan man inte ha benen framåt utan snett åt sidan. Vi har inget fönster och väggarna är täckta med kakel i hela rummet. Men det gör liksom ingenting. Jag älskar Hong Kong i alla fall.
Hittills har vi varit runt på några marknader, stränder och vandrat runt i stan. Marks alla bröder och mamma har varit här. Det är första gången jag träffar hans äldsta bror och hans flickvän, men det har nu lämnat stan för att göra Nya Zeeland och Australien. 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar