15 november 2009

Palau Pangkor

Vi har varit har nastan en vecka nu. Vi gillar Malysia och allt som hor dar till, men det ar inte som Fillippinerna.... Stranden ar lagom har. Den ar inte kritvit med kristallklartvatten, men det funkar. 
Fagel pa bilden ar en hornbill, den har jag matat med banan.

Vi har dock inte gjort sa mycket da Mark har varit sjuk i flera dagar nu. Inte kul alls. Han mar inte bra. Vi var hos doktorn idag och han sa att det var en rejal matforgiftning. Han fick en spruta och tre olika mediciner att ta. Han har kanppt behallt nagon mat pa fyra dagar och har haft svara magkramper och ingen somn. Stackarn.
Besoket hos doktorn var riktigt bra. Sjukvarden i Malaysia ar kand for att vara bra. Marks besok inkl allt kostade 32 kr.
Vi har anda beslutat att rora pa oss imorgon. Vi beger oss till Ipoh for att pa tisdag aka tillbaka till flygplatsen i Kuala Lupur och ta flyget till Krabi. Vi kan inte satta oss pa en 24 timmars bussresa med en sadan mage. Vi tar den lugn vagen istallet. Vi vill inte ha massor av strul nu plus att vi behover tillgang till toalett hela tiden. Hoppas han mar battre imorgon.

1 kommentar:

  1. Ramlade på din blogg när jag sökte efter Peking och Kina. Lustigt, nästan en exakt bild har jag med på den där fågeln!
    Har också varit på Palau Pankor och fågeln gjorde sällskap vid frukosten. Mittemot de bungalows där jag bodde.

    Minns aporna på stranden, regnen som fullkomligt överraskade och nästan dränkte allt. Fina stranden och lugnet.
    Dock pajjade mina glasögon så jag var tvungen att ta mig till Ipoh och vidare till KL för att tok-leta efter ett par.

    Nu ska jag läsa vidare och minnas.

    SvaraRadera