12 november 2009

Nej den ön har stängt.

Nar vi landade i Kuala Lumpur, efter vara 12 dagar i Sri Lanka, var tanken att vi skulle ta oss upp till oarna pa ostkusten. Vi fragade i informationen efter bussar dit och fick till svar: Nej den ön har stängt. Det visade sig att monsumregnet har stallt till det ganska mycket och de flesta resorter har stangt. Manga brukar ha stangt mellan november och februari sadet var inget konstigt med det. Vi var bara daligt palasta.
Vi kollade runt efter oar pa vastkusten och foll for on Palau Pangkor. Vi tog bussen till Ipoh och sedan vidare ut till kusten.
Nu ar vi har och slappar lite. Igar gjorde vi en utflykt till Coral Island. For att spara pengar simmade vi dit. Nej inte riktigt, det ar sa nara och sa grunt i mellan att man kan simma. Sa vi simmade faktiskt, men inte for att spara pengar. Det tod ca 15 minuter och var mycket jobbigare an vi forestallt oss, da det var maneter som stacks och ganska strommt pa slutet. Pa tillbaka vagen ville vi ta en bat men vi lyckade inte fa tag pa nagon sa vi fick simma tillbaka.
Denna strand ar helt lugn. Det finns inte mycket att gora pa denna o. Det finns dock hur mycket svenskar som helst, aven barnfamiljer. Antar att det finns en och annan chartertur hit.
Imorgon fortsatter var resa norr ut. Thailand star pa tur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar